RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Політика

Новини

19 вересня

Всі новини

Український аналітик порадив Трампу "діставати інші козирі", якщо вони ще залишились

Аналітик та військовослужбовець Роман Пономаренко припускає, що віцепрезидентка США Камала Гарріс має більше шансів здобути перемогу на президентських перегонах. Натомість Трампу не завадило б діставати "інші козирі", якщо такі ще залишились.

Про це Роман Пономаренко написав у Telegram-каналі.

Він згадав про те, що Трамп програв дебати Гарріс, та наголосив на тому, що демократам вдалося вибратись із, як він це називає, "болота безвиході":

"Трамп програв дебати Гарріс. Демократи майстерно вийшли з того болота безвихіддя, куди їх кілька місяців тому завів Байден (якого туди настирливо підштовхував Трамп; думаю, це була його головна помилка за все життя)".

На його думку, віцепрезидентка США Камала Гарріс має більше шансів на перемогу у президентських перегонах. Ось як аналітик це пояснює:

"Попри всю специфіку виборчої системи США (президента обирають не більшістю голосів усіх громадян, а колегії виборців), шансів на прописку в Овальному кабінеті у Гарріс значно більше. Цьому буде сприяти: 1. адміністративний ресурс – демократи зараз при владі; 2. Масова підтримка популярних знаменитостей та лідерів думок; 3. підтримка Гарріс багатьма впливовими республіканцями старої генерації, для яких несистемний Трамп значно гірший, ніж кандидат з конкуруючої партії".

В контексті цього зазначає, що кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп повинен "діставати ще якісь козирі", якщо вони ще залишились:

"Якщо у Трампа є ще якісь козирі, то варто було б їх вже діставати. Бо наразі його розклад - це «рука мерця»".

Нагадаємо, на дебатах між віцепрезиденткою США Камалою Гарріс та колишнім президентом Дональдом Трампом перемогу отримала представниця демократів. За даними опитування 63% зареєстрованих виборців заявили, що краще виступила Гарріс, 37% - що Трамп.