RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Соцмережі бурхливо обговорюють вигнання Лещенко з ефіру в Шустера

Соціальні мережі бурхливо обговорюють заяву народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка про те, що ведучий програми Шустер LIVE Савік Шустер попросив його покинути студію через невдоволення лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Про таке рішення Шустера Лещенко написав у себе у Facebook.

У мережі такий інцидент сприйняли неоднозначно.

"Останнім часом дивлюся Шустер-live виключно тому, що там буває Сергій Лещенко. А сьогодні його "попросили" зі студії на вимогу нафталінової дами. Це трохи дратує. Мені здається, це редакційна помилка - прийняття таких вимог незалежно від особистості", - обурюється користувач Facebook Богдан Шевчук.

"А от і вся "свобода слова Савіка", яка описана Сергієм. Приходить на ефір Тимошенко - Лещенко повинен покинути студію", - пише Денис Казван.

"Шустер вигнав зі свого ефіру Лещенко тому, що той хотів критикувати Тимошенко, яка прийшла до Шустера. Десь на Громадському розридалася медіаспільнота, не знаючи, на чию саме сторону стати цього разу", - іронізує користувач Vikas Ogi.

"Ну що, захисники свободи слова імперсоніфікованої на Шустері, з'їли? Не подавилися? А шкода", - обурюється Михайло Петечук.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні в країні вибухнув скандал через те, що Шустеру заборонили працювати в Україні. Суспільство засудило цей крок як наступ на свободу слова.