RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Міхо втратив дно: соцмережі в шоці від критики Саакашвілі на адресу Бальцеровича

Користувачі соціальних мереж шоковані випадом губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі на адресу польського реформатора і одного з радників щодо реформ в Україні Лешека Бальцеровича.

Різкими заявами на адресу один одного політики обмінялися протягом останній днів. Спочатку в одному з інтерв'ю Саакашвілі образив новий Кабмін, потім Бальцерович заступився за колег і назвав цю заяву несправедливою.

У підсумку в ефірі програми "Шустер LIVE" Саакашвілі образив Бальцеровича, назвавши його політиком з нафталіну.

"Коли уряд Едуарда Шеварнадзе (екс-президента Грузії) повністю загруз в корупції, коли все було дуже схоже на те, що відбувається зараз в Україні, тоді американці найняли за великі гроші Лешека Бальцеровича, щоб він прибув і давав поради Шеварнадзе. Він приїхав і всіляко виправдовував, відбілював всю корупцію, яка тоді була в Грузії. І він тоді не підтримав нас, молодих реформаторів, які всіляко намагалися щось змінити. Це найманий відбілювач корумпованих режимів", - заявив Саакашвілі.

Соцмережі зустріли цю заяву з гнівом.

"Вчора гастролер Саакашвілі назвав співробітників ГПУ і СБУ шушваллю. Сьогодні обі..ав реального реформатора Бальцеровича. Чемодан-вокзал-Тбілісі", - обурюється користувач Богдан Мірошников.

"А Саакашвілі вже сказав що Фог Расмуссен "відбілювач корупційних армій"? Або поки ще ні?", - іронізує користувач під ніком vAnilla Love t.

"Те, що Саакашвілі наговорив у шустрого про Бальцеровича.... Остаточно втратив Міхо дно дна", - шокований користувач Львівський Батяр.

Як повідомляв "Апостроф", кореспондент британської газети The Guardian Шон Уокер, який брав інтерв'ю у голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі, звинуватив політика у брехні.