RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Нардеп відчитав ведучу в прямому ефірі за комплімент вбитому Моторолі: опубліковано відео

Народний депутат Андрій Тетерук відчитав ведучу 5 каналу Тетяну Даниленко за те, що вона назвала вбитого бойовика Арсена Павлова (Моторола) «легендарним бойовиком, польовим командиром, відомим сміливістю і зухвалістю».

"Мене трохи збентежила та характеристика, яку ви дали цьому покидьку, що загинув. «Легендарний, сміливий». Я не бачу ніякої сміливості в тому, щоб розстрілювати наших поранених хлопців без свідомості. Людина, яка перетворилася в ката», - заявив Тетерук.

Ведуча спробувала виправдатися, зазначивши, що героїчний образ Мотороли – це міф, який тиражується російськими ЗМІ, грунтуючись на тому, що Моторола, в тому числі, взяв Донецький аеропорт.

«Там не було вже, що брати, там бетон був, розбитий кулями, снарядами і мінами. Хлопці наші продовжували стояти, і вони б стояли далі», - заперечив Тетерук.

Депутат підкреслив, що Моторола відзначився лише вчиненням військових злочинів.

«Це був звичайний п'яниця, який мив машини, а тут він прийшов, натягнув офіцерські погони, натягнув форму морської піхоти... Ця людина просто привласнила собі атрибути польового командира, таким не будучи ні по суті внутрішній, ні за змістом. Так що говорити, що він сміливий і легендарний, я б попросив утриматися. Це простий військовий злочинець і йому пощастило, що його прибрали таким чином", - підкреслив Тетерук.

За його словами, інших бойовиків чекає куди гірша доля. Вони повинні постати перед судом і отримати довічні терміни у в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко в прямому ефірі російського пропагандистського телеканалу назвав вбивство бойовика Арсена Павлова бандитськими розборками на Донбасі за участю Росії.