RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Порошенка відреагували на обрання Трампом глави ЦРУ

У групі "Інформаційні війська України", створеної при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, відреагували на новину про те, що новообраний президент США Дональд Трамп запропонував конгресмену-республіканцеві Майку Помпео очолити Центральне розвідувальне управління (ЦРУ).

Про ймовірну голову ЦРУ пишуть в Twitter Інформаційних військ і на їх сторінці в інтернеті.

Майка Помпео, якому Трамп запропонував очолити американське розвідувальне відомство, в Інформаційних військах назвали "другом України".

У Стеця нагадали, що ймовірний глава ЦРУ відомий своєю підтримкою України та засудженням російської агресії.

В Інформаційних військах також згадали, що у 2014 року Майк Помпео приїжджав в Україну. Тоді він заявляв про те, що Путін намагається контролювати Україну, і говорив, що необхідно змінити розрахунки російського президента і збільшити ризики для нього.

У повідомленні наголошується, що Помпео, як і сенатор Джеф Сешнс, якого Трамп пророкує в генеральні прокурори США, повинні бути затверджені Сенатом США.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дональд Трамп запропонував генерал-лейтенанту у відставці Майклу Флінну, пов'язаному з російським президентом Володимиром Путіним, зайняти посаду радника з національної безпеки.