RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Екс-регіоналка розповіла про тост Януковича, який його погубив

Колишній народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська розповіла про те, як колишній президент України Віктор Янукович втратив довіру українських олігархів, що в подальшому призвело до втрати ним влади.

За словами Богословської, яку цитує "Хвиля", після проведення чемпіонату з футболу в 2012 році, згідно з даними соціологічних опитувань, Партію регіонів підтримувало близько 40% виборців.

"Після чого Андрій Клюєв і компанія кажуть Януковичу: "Все, на парламентських виборах у нас буде власна більшість, а з сателітами - конституційна. Ми отримуємо абсолютну владу". У цей момент Віктора Федоровича "перемкнуло". На свій день народження 9 серпня 2012 року він, добряче випивши, встає і піднімає тост: "Ну, що, нам всім на спочинок. Ми повинні передавати владу молодим". І показує на свого сина Сашка, на Арбузова, Колобова і іншу компанію..." - розповіла екс-депутат.

При цьому, за її словами, сама розсадка на дні народженні була зроблена так, що "молодняк" посадили у центрі, а всіх "колишніх, великих" - по кутах.

"Після чого, як мені розповідали, запанувала мертва тиша. А потім Рінат Леонідович встав, привітав з днем народження і сказав своїй тост:"Не погоджуся з вами. Рано ще цим молодим. Нехай вчаться ", - зазначила Богословська.

Після цього, як розповіла політик, "буквально на наступний день або через день після цього кілька олігархічних груп зібралися і сказали: "Хлопці, всім кришка - давайте шукати іншого кандидата".

Нагадаємо, сьогодні Генеральна прокуратура РФ заявила, що екс-президент України Віктор Янукович під час Революції Переваги не звертався до російського керівництва з проханням ввести війська.