RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо, недоторканність якого з нардепів розглянуть на комітеті Ради

Регламентний комітет Верховної Ради України має намір 12 червня розглянути подання генерального прокурора на зняття недоторканності з народного депутата України Михайла Добкіна (Опозиційний блок).

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"У середу, 12 липня 2017 року, о 15.00 Регламентний комітет ВР розгляне подання, підтримане та внесене до ВР Генпрокурором Ю. Луценком 29 червня 2017 року, про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на затримання народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (арешту) щодо народного депутата України Добкіна Михайла Марковича (№ 15/1/1-28275-16)", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Добкіна було внесено в Раду 29 червня.

Докладніше про перспективи зняття недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності деяких народних депутатів читайте в матеріалі "Одного не шкода, інший - випадкова людина: імена депутатів, яких Рада "здасть" Луценку" на "Апострофі".