RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Журналісти розповіли про шикарне майно сім'ї скандального київського судді

Скандальний суддя Апеляційного суду Києва Віктор Глиняний і члени його сім'ї є власниками значного числа нерухомості.

Про це йдеться в матеріалі Bihus.info.

Згідно інформації, зазначеної в декларації судді, він разом з мамою, невісткою, тещею і колишніми дружинами володіє 7 квартирами і 4 будинками в столиці. Сам Глиняний задекларував квартиру на 72 квадрата на Позняках, а також будинок площею 174 кв. м на околиці столиці.

Його син, який працює заступником начальника інформаційно-аналітичного відділу Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ у своїй декларації вказав, що користується квартирою на 100 кв. м. Житло в новобудові належить його бабусі по лінії матері Ользі Онищенко. Зазначена жінка також володіє будинком на 120 квадратів, який розташований навпроти будинку самого Глиняного.

Дружина судді Юлія, яка працює у Вищому спеціалізованому суді, в лютому 2015 року отримала в подарунок квартиру на Позняках.

"Колишня дружина Віктора Глиняного Людмила володіє 188-метровим будинком у провулку Шевченка на околиці Києва та ще одним невідомої площі у селищі Гора поблизу столиці. Також їй належать дві квартири у мікрорайоні Позняки - одна на Олени Пчілки, 4, інша - у новобудові по вулиці Урлівській, 23. Ще дві сусідні квартири у цьому ж будинку на Урлівській записані на 78-річну матір судді Маргариту Глиняну", - наголошується в матеріалі.

Про Глиняного відомо, що в суді він працює з 1993 року. За інформацією Prosud, вказаний суддя став абсолютним рекордсменом за кількістю поданих на нього скарг.

Глиняний брав участь у розгляді кількох скандальних справ - розгляд скарг Олександра Єфремова, Геннадія Корбана та Романа Насирова.

У 2016 році суддя Глиняний у складі колегії скасував дозвіл на затримання Юрія Іванющенка, що в подальшому стало підставою для його зняття з міжнародного розшуку.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти навели цікаві деталі про зарплату та майно глави Держприкордонслужби Петра Цигикала.