RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Саакашвілі в Україні зустріли з "автоматами та мінуванням": опубліковано фото

Екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил" (РНС) Міхеїла Саакашвілі, який прибув на міжнародний пункт пропуску "Шегині", зустріли представники українського спецназу в бронежилетах.

ПОВЕРНЕННЯ СААКАШВІЛІ В УКРАЇНУ: ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це на своїй сторінці в Facebook 10 вересня повідомив прес-секретар екс-глави СБУ Валентина Наливайченка Маркіян Лубківський і опублікував відповідне фото з прикордонного пункту.

У той же час представник політсили РНС Іван Слободяник заявив, що українська сторона закрила КПП "Шегині". При цьому Саакашвілі і група українських політиків з числа його групи підтримки вже перетнули кордон з боку Польщі.

Лубківський повідомив, що причиною закриття пункту пропуску представники прикордонної служби пояснили повідомленням про замінування, яке до них надійшло від оперативного чергового СБУ по Львівській області.

Фото: twitter.com/Realuran

Як повідомляв "Апостроф", після того, як Саакашвілі не вдалося потрапити в Україну потягом "Інтерсіті" "Перемишль - Київ", він змінив маршрут поїздки. Спочатку він заявив, що поїде автобусом до пункту "Краковець", а після вирішив перетнути кордон через пункт "Медика-Шегині".