RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Саакашвілі розкрив зміст листа, який він написав Порошенку: опубліковано відео

Екс-глава Одеської облдержадміністрації, лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі підтвердив інформацію про те, що писав лист президентові України Петру Порошенку і розкрив його зміст.

Відповідну заяву він зробив в ефірі телеканалу Zik.

Саакашвілі згадав про те, як люди звільняли його з автобуса правоохоронців під час першого затримання і про своє звільнення із залу суду. В даному контексті він заявив, що обидві ситуації зіграли не на користь Порошенка і назвав себе переможцем.

"Я зробив те, що роблять переможці. Я зробив те, що роблять люди, впевнені в своїй правоті. Я йому черкнув листа. Я йому написав: "Ви мене звинуватили неправильно. Ви не можете не знати, що називати мене російським агентом - це образа. Ви не можете. Але це не наш особистий конфлікт. Я до вас особистої агресії, особистого зла не тримаю. І я пропоную в ім'я країни, щоб наш ворог не використовував всі ці речі нам на шкоду, розмовляти", - заявив Саакашвілі.

Він також додав, що після цього йому повідомили, що через пару днів є можливість зустрічі. За словами Саакашвілі, він відмовився, так як готовий тільки до публічної зустрічі.

Відповідь Саакашвілі на позначці 01:56:00.

Як повідомляв "Апостроф", Саакашвілі висунув сім умов переговорів з Порошенком.