RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Журналісти дізналися подробиці зимового відпочинку на Сейшелах сім'ї Луценка: опубліковані фото

Генеральний прокурор України Юрій Луценко і його родина провели зимову відпустку на Сейшельських островах, витративши на це більше 52 тисяч євро.

Про це повідомляють журналісти програми "Схеми".

За інформацією журналістів, родина Луценка (сам генпрокурор, його дружина Ірина, син Віталій і син Олександр з дружиною) на 8 ночей орендували дві вілли готелю Four Seasons Resort на острові Має з 3 по 11 січня 2018 року.

Площа таких вілл становить 186 кв. м, з басейнами. А з них відкривається вид на води заток і навколишні гори. Добова вартість такої вілли - 2648 євро. Оренда на 8 діб за дві вілли складає 42368 євро.

Повідомляється, що сім'я генпрокурора заплатила готівковими коштами 10 473 євро за додаткові послуги. Серед них оренда гвинтокрилу - 1 440 євро і покупки в магазинах сувенірів - 1265 євро.

Також наголошується, що Луценко і його дружина задекларували негрошові подарунки від сина (по 170 тисяч грн., або 10 тис. євро), проте цих коштів не вистачило б на оплату оренди вілли.

"Всі кошти, які ми заплатили, будуть вказані в наступній декларації. Я вказав у декларації подарунок сина, який займається бізнесом, який надав нам кошти для оплати відпочинку. Решту коштів, які ми витратили там на інші потреби, також будуть вказані в нашій декларації в березні-квітні ", - заявив сам Луценко.

Також він зазначив, що кошти його сім'ї "дозволяють такі речі", а такий відпочинок може дозволити собі "середній клас" українців.

Раніше журналісти розкрили деталі новорічного відпочинку Петра Порошенка на Мальдівах.

Також читайте матеріал "Апострофа" - Втратив відчуття реальності і абсолютно не боїться сісти в тюрму: Луценко пафосно одружив сина.