RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Можна підтримати: у Путіна висловилися про нові протести по всій Росії

Заступник керівника Адміністрації Президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував масові мітинги проти ізоляції інтернету в Росії.

Про це повідомляють в Telegram-каналі LIFE SHOT.

"Всі виступають за свободу інтернету. І автори цього закону, і в АП, і уряді, ніхто не є прихильником урізання інтернету, можливості роботи всесвітньої мережі. Тому в плані свободи інтернету, позицію учасників акції можна підтримати. Але не можна підтримати їх нерозуміння, оману , що прийняті законопроекти спрямовані якимось чином на обмеження інтернету, - заявив Пєсков.

Також він пояснив, як думають про заборону інтернету учасники мітингу.

"Один з учасників акції говорив, що вони (влада) хочуть натиснути на кнопку і відключити інтернет. Це не так. І він не думає, що хтось за океаном натисне на кнопку і відключить інтернет", - розповів Пєсков.

Нагадаємо, 10 березня в Москві на проспекті Академіка Сахарова пройшов мітинг проти ізоляції інтернету в Росії. приватники заходу виступили проти законопроекту про суверенний інтернеті, який в лютому був прийнятий Держдумою. Також поліція затримала кілька учасників акції.

Як повідомляв "Апостроф", Держдума Росії 7 березня прийняла в остаточному читанні законопроект про блокування фейковий новин.