RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Експерт застеріг президента Зеленського від призначення в керівництво СБУ підозрюваного в корупції чиновника

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов застеріг президента Володимира Зеленського від призначення на керівні посади в Службі безпеки України екс-начальника УСБУ в Луганській області Олега Козловського, якого звільнили через підозри в корупції.

Про це він заявив в ефірі "4 каналу".

Як зазначив експерт, Козловський був звільнений з посади голови Луганської УСБУ після звернень ГІ "Права Справа" щодо корупційних оборудок на території Луганської області.

"Олег Козловський дивним чином "виринув" в системі МВС і вже як заступник начальника Національної поліції України - начальник Департаменту оперативної підтримки відповідає за забезпечення роботи мереж підкупу виборців і чинити тиск на політичні сили, які будуть брати участь в парламентських виборах і не відносяться до орбіти впливу новообраного президента Володимира Зеленського", - зазначив Снєгирьов.

Експерт побажав в.о. голови СБУ Івану Баканову "витримати навантаження і зламати хребет" корупційної складової в роботі Служби безпеки України.

Як повідомлялося, нещодавно ряд українських ЗМІ і волонтер Роман Синіцин писали про те, що заступником голови СБУ може стати прихильник глави МВС Авакова, який призначений для "контролю" за виборчими сітками.