RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Зеленського запропонували Москві обміняти Сенцова: стало відомо, на кого

В Офісі президента Володимира Зеленського запропонували Росії обміняти військовополонених українського режисера Олега Сенцова на затриманого в Києві російського журналіста Кирила Вишинського.

Про це повідомляє п ресс-секретар глави держави Юлія Мендель на своїй сторінці в Facebook.

"В Офісі Президента з великим інтересом дізналися про пропозицію Російської Федерації про звільнення Кирила Вишинського, як перший крок доброї волі з боку України. Повністю підтримуємо політику кроків доброї волі і пропонуємо Росії зробити і свій крок назустріч - звільнивши Олега Сенцова. І для взаємної впевненості в загальній добрій волі ми пропонуємо зробити це одночасно", - написала вона.

Нагадаємо, головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов, який є одним прес-секретаря російського президента Володимира Путіна Дмитра Пєскова заявив, що прибув до Києва, щоб передати лист президенту України Володимиру Зеленському. Він привіз телеграму Зеленському від мами головного редактора "РИА Новости" Кирила Вишинського.

Як повідомляв "Апостроф", 18 липня під час переговорів в Мінську, учасники Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі домовилися про обмін заручниками в форматі 208 на 69.