RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Брав участь в "Битві екстрасенсів": мережу розбурхав цікавий факт про радника Зеленського

Радник президента і головний претендент на пост міністра охорони здоров'я Михайло Радуцький брав участь у якості запрошеного гостя в програмі "Битва екстрасенсів".

Про це написав блогер Антон Ходза на васній сторінці в Facebook.

"Знайомтесь, Михайло Радуцький, колишній співвласник клініки Борис і потенційний Міністр охорони здоров'я. Тут Михайло бере участь у Битві екстрасенсів на телеканалі ТНТ. Це 2013 рік, сезон 14 випуск 10. Потужний маг 80 рівня Олександр Шепс показує Михайлу свій творчий хист. Міністра охорони здоров'я, який ходить до ворожок і екстрасенсів у нас ще не було відомо. А може і були, ми просто про них не знали", - пише блогер.

Під постом з'явилася хвиля коментарів.

"За медицину можна не переживати, її тупо не буде. Знайдіть свого сімейного мага", "Деякі заявляв, що у пані Супрун немає медичної освіти. Тепер ви отримаєте міністра з медсестринської і фізкультурним освітою, у якого є наміри" штовхати електорату "фуфломіціни і колись брав участь в шарлатанським шоу на московитському ТВ. Мрії збуваються!", "Ну діагноз простіше буде лікарям поставити. Тут три варіанти 1. Псування 2. Магнітні бурі 3. Лишай (треба по*ісять)", - не без сарказму коментують користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", член команди переможця президентських виборів Володимира Зеленського Данило Гетманцев, який відповідає за економічний і податкове напрямок, заявив, що в майбутньому спишуть ФОПам 7,4 млрд грн боргу по ЄСВ, який накопичився з 2016 року і помилився в розрахунках.