RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Слуга народу" відзначився в Раді скандальною витівкою з депутатом від партії Порошенко: фото

Представник президентської партії "Слуга народу" Артем Дмитрук відзначився скандальною витівкою в залі парламенту – він закрив собою депутата від партії "Європейська солідарність" Вікторію Сюмар, щоб не дати їй виступити з трибуни.

Про це написав колишній народний депутат Верховної Ради, політолог Зеновій Гузар у себе в Facebook.

"Вікторія Сюмар попросила ЗЕ-депутата попереду не закривати її під час виступу, а воно повністю влізло в кадр, і ще підняло палець догори. Хамство Слуги, воно таке", - написав він.

Ситуацію також прокоментувала сама Вікторія Сюмар. Вона поставилася до епізоду з гумором, та зазначила символічність такої поведінки представника монобільшості у парламенті.

"Даю можливість колезі "прославитися". На виступи поки не спроможні, одна втіха лишається - прикривати "особливо озброєну і небезпечну" мене. Такий він, "зелений парламентаризм", - написала нардеп.

Політолог і екс-нардеп Віктор Уколов в свою чергу опублікував у себе на сторінці фото Дмитрука, який займається фізичними вправами у формі з російським прапором.

"Стверджують, що на цьому фото саме той нардеп Слуги народу, який, знущаючись, закривав собою Вікторію Сюмар. Проблема в тому, що на його руці шеврон з російським триколором... Якщо це справді він, значить закони для України пише ворог, якого партія президента завела у найвищий орган влади", - зазначив користувач.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти опублікували відео як народний депутат від партії "Слуга народу" Артем Дмитрук протягом хвилини намагається відповісти на питання про ім'я обраного в Раді прем'єр-міністра.