RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

До Зеленського звернулися з цікавою петицією щодо Донбасу: мережа вибухнула коментарями

На офіційному сайті президента України Володимира Зеленського зареєстрована петиція про перенесення Офісу глави держави в селище на лінії розмежування на Донбасі.

Автор петиції Ігор Гончаренко опублікував її в понеділок, 7 жовтня.

"Вимагаємо терміново перенести офіс президента з міста Київ в селище міського типу Золоте, Луганській області", - сказано в тексті документа.

Головна вимога супроводжується важливою приміткою про те, що перенесення офісу «повинне бути проведене до відведення Збройних сил України, за так званою формулою Штайнмаєра".

Станом на 13.30 вівторка, 8 жовтня, петиція вже набрала десяту частину потрібних голосів. За перенесення офісу президента в Золоте проголосували 2,5 тисячі громадян з необхідних 25 тисяч. Голосування триватиме ще 92 дні.

Тим часом в мережі бурхливо реагують на петицію, коментатори пропонують ще варіанти для перенесення офісу президента. "А чому в якесь село? Перенести президента і адміністративну столицю в Донецьк", "або в Ростов", "в сіру зону", - пишуть в соцмережах.

Як повідомляв Апостроф, раніше президент України Володимир Зеленський відмовився переїжджати з Банкової до Українського дому.