RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Є три варіанти: в Раді уточнили, як можуть покарати Яременко за скандал з листуванням

Скандал з інтимним листуванням народного депутата Богдана Яременка в залі парламенту може закінчитися тим, що він втратить посаду глави комітету Верховної Ради із закордонних справ.

Про це повідомив в кулуарах парламенту голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

При цьому він допустив варіанти, що нардеп через свою неетичну поведінку на робочому місці може бути виключений з фракції або зовсім складе мандат.

"Вважаю, що є три шляхи в цьому питанні. Перший - пан Яременко йде з поста глави комітету. Другий, більш суворий шлях - пан Яременко йде з фракції. І третій, зовсім суворий - пан Яременко добровільно погоджується скласти мандат", - зауважив нардеп .

Арахамія поділився своєю думкою щодо скандалу, зазначивши, що в зв'язку з тим, що Яременко не укладав ніяких політичних домовленостей, а займався особистими питаннями на роботі, то швидше за все, в президентській партії підтримають "м'який" із зазначених заходів по відношенню до нього.

"Не можна зробити вигляд, що нічого не було. Такого не може бути, з цим я згоден. Я підтримаю перший варіант, тому що це була особиста переписка, не політична історія. Перший варіант мене цілком влаштує", - додав глава фракції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у фракції "Слуги народу" у Верховній Раді пригрозили журналістам судом за оприлюднення особистого листування депутата Богдана Яременка, що потрапив у секс-скандал.