RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Нардеп розповів про реакцію дружини на його секс-переписку в Раді: відео

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко заявив, що його листування в залі парламенту з повією були провокацією, щоб "очорнити" журналістів, які підглядають за депутатами, і його дружина була проінформована про це.

Про це нардеп заявив журналістам в кулуарах парламенту, передає "Цензор.НЕТ".

"Журналісти, які намагаються підглянути або сфотографувати - їх важко назвати журналістами. Навіть не намагаються взяти коментарів у тих, за ким вони підглядають - проти цього ми виступаємо. Ми, звичайно, стежимо, що відбувається зверху, розуміючи, що ці провокації будуть продовжуватися. Хоча деякі колеги мене попереджали цього не робити, але я вирішив по-своєму таким чином продемонструвати протест, що це не журналістика, це знущання над інформаційними потоками, над людьми - коли щось побачили, що не перепитали або, не з'ясували, і викинули як жовтий факт", - сказав Яременко.

Також він прокоментував реакцію своєї дружини на його "несправжню" переписку з дівчатами.

"Дружина не завжди поділяє моє почуття гумору ... Подякувала", - додав він.

Пізніше Богдан Яременко вибачився в соцмережах за свою "провокацію", яка, за його словами, призвела до проблем для його сім'ї та колег.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат з фракції "Слуга народу" Богдан Яременко став героєм фотожаби після того, як був помічений за листуванням з дівчатами легкої поведінки під час засідання парламенту.