RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Топ-чиновник з партії Порошенка заявив про відставку

Глава Дніпропетровської облради, член партії БПП Гліб Прігунов заявив 5 листопада про свою відставку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Політична картина в країні останнім часом кардинально змінилася. Чотири роки тому, ми об’єдналися в демократичну коаліцію, аби усунути Партію Регіонів від керування процесами в області. І це нам вдалося. Але сьогодні багато партій, фракції яких представлені в обласній раді, не отримали підтримки мешканців області. Тому логічним би було провести позачергові вибори обласної ради, але ми зараз не маємо відповідного інструментарію", - написав політик.

"Мандат від демократичної коаліції перестав бути актуальним. В даній ситуації вважаю за доцільне скласти свої повноваження та піти з посади голови обласної ради! Я не згоден з деякими процесами, що відбуваються сьогодні, наприклад, відключення від електропостачання будівлі Медіа-Простору. Все має відбуватися в юридичній площині! Залишаюся в місцевій політиці!", - зазначив Прігунов.

Нагадаємо, 31 жовтня на сайті облради з'явилося розпорядження про скликання 19-ї сесії, на якій депутати планували переобрати голову облради. Сесія повинна відбутися 8 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", 20 жовтня про свою відставку заявив глава Київської ОДА Михайло <но-Айріян.

Глава ОПУ Андрій Богдан заявив, що не боїться своєї відставки.