RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Радника Зеленського помітили в компанії з американцем, пов'язаним з оточенням Путіна: фото

У середу, 13 листопада, в Києві в ресторані на вулиці Жилянській був помічений помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак в компанії з американським лобістом Браяном Ланза.

Про це повідомляється на каналі УП. Off the record в Telegram.

"На фото в центрі американський лобіст, екс-радник Трампа Брайян Ланза, який знімав санкції з російського олігарха Олега Дерипаски. Навпроти нього (спиною) сидить помічник Зеленського Андрій Єрмак, бізнеспартнер якого має зв'язки з російським урядовцем Сергієм Приходьком", - йдеться у допису.

Ланза відомий тим, що деякий час працював у чинного президента США Дональда Трампа радником. На думку журналістів, саме він лобіював рішення Державного департаменту США зняти санкції за сприяння в агресії проти України з бізнесу російського олігарха Олега Дерипаски.

До цього Ланзу також помічали в компанії з першим заступником глави апарату уряду РФ Сергієм Приходьком.

Приходько і Дерипаска раніше були замішані в скандалі з відомою блогершею, що надає ескорт-послуги Настею Рибкою, запис їх спільного відпочинку на яхті потрапив у ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше наближений до українського президента олігарх Ігор Коломойський заявив, що США за допомогою тиску і лобістів використовують Україну в спробах послабити свого геополітичного суперника - Росію.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада Тема: США
Теги: