RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Скандальний злив розмов "слуг народу" в Кривому Розі: аудіозаписи і всі подробиці

З'явилися подробиці скандалу зі зливом розмов народних депутатів з "Слуги народу" з Кривого Рогу, раніше фігуранткою якого стала заступник міністра інфраструктури України Олександра Клітіна, що звинувачено в отриманні своєї посади через ліжко.

Вони з'явилися після оприлюднення другої частини аудіозаписів з розмовами нардепів, першу частину яких раніше опублікував народний депутат Антон Поляков у своєму Telegram-каналі.

Так, судячи з відео в аудіозапису швидше за все фігурують голоси нардепів від "Слуги народу" Юрія Корявченкова, Владлена Неклюдова, Володимира Захарченка та Юрія Кисіля. Також на аудіо фігурує і начальник Криворізького відділу поліції Сергій Лукашов. При цьому на аудіо його прізвище не фігурує, а називається тільки його посада.

"Ну що, друзі, ось мені і прислали фрагмент розмови "наших" доблесних Слуг Богдана з керівником місцевої поліції Кривого Рогу. Буду піднімати ці питання перед Президентом і правоохоронними органами. Вважаю, потрібно розібратися в тому, хто взагалі їх уповноважив проводити такі "перемовини". Робимо ставки, як швидко їх виключать з фракції, якщо звичайно виключать ..." - йдеться в Telegram-каналі.

При цьому, уточнюється, що на аудіо нардепи виголошують не тільки ім'я чинного президента, а й прізвище голови фракції Давида Арахамії.

".... Давид Арахамія ... він зустрічається з усіма великими гравцями бізнесу ..."Є програма .. ми почули один одного. Я можу набрати Давида в будь-яку секунду ... - можна почути на аудіо.

Як повідомляв "Апостроф", раніше "слуга народу" опинився в епіцентрі скандалу через судимість за педофілію.