RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

З'явилася кумедна фотожаба з Яременком після нової "порції" скандалів в Раді

В мережі була опублікована чергова кумедна фотожаба на народного депутата Верховної Ради України Богдана Яременка, який був викритий на листуваннях зробітницями секс-послуг в залі парламенту.

Так, нардеп Яременко на фотожабі показаний з відчаєм на обличчі і у відкритому обуренні - він тримається за голову, і ніби перебуваючи в шоці, дивиться кудись. З цитати під фото стає очевидно, що шокований він витівками і минулим своїх колег по фракції "Слуга народу".

"Педофіли, наркомани, казнокради ... І ці люди забороняють мені викликати повій?", - нібито запитує скандальний депутат.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі була опублікована інформація, що народний депутат фракції "Слуга народу" Роман Іванісов за рішенням суду відбував покарання в колонії за зґвалтування неповнолітньої неприродним чином. Сам нардеп звинувачення спростував, пізніше в ГПУ інформацію щодо його справи назвали "неперевіреною".

До цього виключений з фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков опублікував запис розмови своїх колишніх колег - Юрія Корявченкова і Володимира Захарченка з поліцією Кривого Рогу про схеми на металобрухті. Поліцейські нібито запевнили нардепів, що ті отримали "дах".