RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Все під забороною: з'явилися несподівані дані про візит Зеленського в Оман

Інформація про візит президента Володимира Зеленського до Оману 5 січня не буде оприлюднена для широкого загалу.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Таку відповідь отримали журналісти, коли звернулися до Державної прикордонної служби України із офіційним запитом про те, скільки коштувала поїздка Зеленського до Оману, хто із українських політиків супроводжував його під час цього візиту та де український президент і його делегація перетинали кордон.

У ДПСУ на запит відповіли офіційним листом. Зазначили, що інформація про перших осіб держави захищена Конституцією України та низкою інших законів і не може бути оприлюднена у пресі з міркувань безпеки.

Нагадаємо, що Володимира Зеленського жорстко розкритикували за поїздку на новорічні свята в Оман та нібито відпочинок в елітному готелі разом зі своєю родиною. Тоді ж таки прес-служба президента оприлюднила інформацію про те, що Зеленський поїхав до країни із робочим візитом.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, президента України Володимира Зеленського, який нещодавно відпочивав на елітному курорті в Омані, запідозрили там у зустрічі з помічником російського президента Владиславом Сурковим, якого часто називають куратором бойовиків на Донбасі.