RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Політика

Новини

4 липня

3 липня

Всі новини

Стати на захист рідної землі: Тимошенко звернулась до українців через земельну реформу

У партії "Батьківщина" закликають українців протистояти планам влади щодо продажу сільськогосподарської землі.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради.

"Вони хочуть порушити всі регламентні основи, за 40 хвилин прийняти рішення про повний розпродаж землі України. Середа й четвер – ключові дні, коли вони хочуть віддати українську землю. Звертаюсь до всіх людей доброї волі –піднімайтесьна боротьбу!" – наголосила Тимошенко.

Уряд та президентська монобільшість, зауважила лідер "Батьківщини", дбають лише про інтереси зовнішніх замовників та власне збагачення і ведуть країну до краху.

"З березня йде падіння виробництва, і вперше в історії України майже на 25% провалений бюджет січня та бюджет 2019 року. 1,6 мільярда гривень – заборгованість шахтарям і понад 3 мільярди – заборгованість тим, хто працює в економіці України. Херсонський та Миколаївський порти віддали іноземним корпораціям назавжди. Прибутковий Львівський аеропорт віддається в концесію. Країна йде до повного розвалу", – обурилася Тимошенко.

Голова "Батьківщини" закликала українців боротися з діями влади та "відстоювати право на гідне життя у рідній країні".

"Надії, що цей уряд та президент змінять курс на правильний заради України та людей, не існує. І зараз нам треба боротися", – резюмувала Юлія Тимошенко.