RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Замішана соратниця Януковича: спливли несподівані деталі вбивства екс-керівника "Інтера"

У справі смерті колишнього керівника телеканалу "Інтер" Сергія Старицького у будинку ексміністра Леоніда Кожари з'явилася стійка версія, яку активно обговорюють експерти – нібито колишній чиновник вбив свого гостя, а наразі друзі Кожари з політичних кіл намагаються його "відмазати".

Про це написав блогер Денис Казанський у себе на Facebook.

За його словами, в разі підтверждення такої версії кримінальну відповідальність має понести також дружина ексміністра, що дала неправдиві свідчення.

"З моїх джерел у МВС відомо, що на момент вбивства в будинку окрім жертви знаходилися лише Кожара та його дружина. Колишній міністр був абсолютно п'яний, і версію про те, що Старицький нібито вистрілив сам у себе, озвучила господиня будинку. З'ясувалося, що вона бреше, і самогубства не було. Це означає, що понести кримінальну відповідальність має не тільки сам Кожара, але і його дружина, яка фактично є співучасницею злочину", - зазначив він.

Також він розповів про роботу правоохоронців у цій справі, за його думкою, існує імовірність злочинної змови з метою "відмазати" колишнього міністра. Учасниками цієї змови, за словами Казанського, є колишні депутати Верховної Ради – друзі Кожари.

"У МВС кажуть, що триває експертиза, яка має підтвердити, що мало місце саме вбивство. Убитого поховали три дні тому, з тілом вже були проведені усі необхідні експертизи. Хіба злочинців не затримують на місці злочину і не поміщають у СІЗО? Кожару намагається відмазати колишня депутатка Тетяна Бахтєєва, з якою спілкувався у Донецькій області Сергій Сивохо. Цілого екс-директора "Інтера" застрелили, а колеги та друзі того, хто стріляв, вдають, що нічого не сталося", - висловився блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в поліції назвали основні версії смерті бізнесмена Сергія Старицького вдома у колишнього міністра закордонних справ.