RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Хто увійде в новий Кабмін після відставки Гончарука: у Зеленського назвали прізвища

У Верховній Раді вже узгодили вісім кандидатур на посади міністрів в новому Кабміні України в контексті перезавантаження уряду, що стартувало в середу, 4 березня.

Про це повідомляє Обозреватель.

Як пише видання, за двома відомствами чіткої позиції поки немає. В той же час, нардепам запропонують проголосувати за кандадатури для голов семи міністерств.

Так, міністерство фінансів може очолити Ігор Уманський, міністерство інфраструктури - Владислав Криклій, міністерство спорту - Вадим Гутцайт, міністерство охорони здоров'я - Ілля Ємець, міністерство соціальної політики - Марина Лазебна, міністерство оборони - Андрій Таран, міністерство юстиції - Денис Малюська.

Що стосується призначення Тимофія Милованова головою Мінагро, то воно поки під питанням. Аналогічна ситуація відбувається і з Міненерго.

"Міносвіти - є кандидатура. Це людина професійна, з великим досвідом", - зазначив нардеп Микола Тищенко в коментарі виданню.

Детальніше про те, що послужило приводом для рішення президента перевантажити Кабмін, читайте в матеріалі "Апострофа": Другий Кабмін Зеленського: на кого зробив ставку президент.