RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Готовий відмовитися від мандата заради контракту: в ЗМІ опублікували скандальну переписку "слуги народу" Зуба

Народного депутата від президентської партії "Слуга народу" Валерія Зуба підловили за скандальним листуванням з колишнім заступником міністра охорони здоров'я України Андрієм Семиволосом.

Про це повідомляє видання "Багнет".

У листуванні Семиволос зазначає, що питання Зуба нібито вирішене, і "контракт буде на 5 років". У відповідь Зуб пише, що коли все буде готово, "відразу складу свої повноваження, вже є хто замість мене".

У свою чергу, Семиволос просить "не забути про нього", ймовірно, після переходу Зуба в інше місце.

У виданні уточнили, що фотографії були зроблені в кінці лютого під час пленарного засідання Верховної ради, однак раніше вони не публікувалися.

Повна стенограма розмови:

Семиволос: "Добрий день, ваше запитання вирішене, контракт буде на 5 років".

Зуб: "Спасибі, тоді відразу складу свої повноваження, вже є хто замість мене".

Семиволос: "Добре, не забудьте про мене".

Зуб: "Звичайно, не забуду".

Варто зазначити, що до роботи в парламенті Валерій Зуб був директором комунального підприємства "Чернігівський медичний центр сучасної онкології". Раніше був депутатом Чернігівської міської ради та Чернігівської обласної ради.

Раніше в соціальних мережах було оприлюднене нібито листування тоді ще першого заступником голови МОЗ Андрія Семиволоса з іншим нардепом з "Слуги народу" Павлом Павлишем.

Згідно з оприлюдненим тексту, Семиволос скаржився Павлишу на якогось Мішу, розпорядження якого він повинен виконувати, щоб "всидіти в кріслі", але додав, що там (в міністерстві) можна "добре прибарахлитися". У свою чергу Павлиш на зазначених фото радить йому "включати дурня".

Варто зазначити, що обидва фігуранти листування спростували її, проте багато хто в мережі вказали на справжність фотографій.