RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Проблемний" Саакашвілі: Зеленський відповів владі Грузії

Президент України Володимир Зеленський назвав помилку влади Грузії через призначення Міхеїла Саакашвілі главою Виконавчого комітету реформ.

Про це повідомляє видання "Українська правда".

Український лідер вважає помилкою грузинської сторони виклик посла Теймураза Шарашенідзе в Грузію для консультації через нову посаду Саакашвілі в Україні.

"У нас з Грузією, з грузинським народом, прекрасні відносини. Ми, незважаючи ні на що, не будемо ні на які консультації відкликати нашого посла в Україну. Тому що відносини між нашими країнами довші будь-якого керівництва будь-якої країни. Мені здається, це помилка грузинської сторони. Мені здається, що після консультацій усі сторони зрозуміють, що в кожній державі кадрова політика стосується тієї держави і тих громадян, які живуть в ній", - заявив Зеленський.

Він підкреслив, що призначення Саакашвілі рішення української сторони, і внутрішня політика країни. Саакашвілі є громадянином України.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Грузії Давид Залкаліані заявив, що країна викликає свого посла в Києві для консультацій у зв'язку з призначенням колишнього президента Міхеїла Саакашвілі на пост голови Виконавчого комітету реформ при президенті України.

Як повідомляв "Апостроф", новий глава Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі розповів про зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Також в мережі активно обговорюють призначення Міхеїла Саакашвілі.