RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Саакашвілі написав хвалебний пост після призначення його головним по реформам

Новий глава Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі розповів про зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Зустріч з гарантом він назвав цікавою, зазначив його хороший настрій. За словами Саакашвілі, президент дуже рішуче налаштований на радикальні реформи і зміни.

"Я думаю, він прекрасно розуміє, що у країни немає альтернативи швидких змін і без того, щоб не стояти на місці і рухатися вперед, поганий вантаж минулого нас швидко наздожене і переїде", - зазначив Саакашвілі.

Він підкреслив, що Зеленський фактом його призначення показав, що готовий йти на неординарні кроки, проти яких його відмовляла величезна кількість людей.

"В основному його відмовляли ті, хто хочуть, щоб в Україні зберігався статус кво, а статус кво - це болото. Україну потрібно витягати з болота, а це може зробити тільки президент, який ніколи не був злодієм і ніколи ним не стане (я впевнений , що президент Зеленським таким і є), і у якого є амбіція залишитися в історії України людиною, яка змогла щось зробити для свого народу і для кожного українця", - написав Саакашвілі.

Зі свого боку політик пообіцяв допомагати президенту.

"Величезне спасибі всім тим, хто підтримував мою кандидатуру, але головна робота починається зараз. Без доброї співпраці з Верховною Радою, з урядом, з громадянським суспільством і бізнесом у нас нічого не вийде, а у нас обов'язково повинно вийти!", - висловив свою думку Міхеїл Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі активно обговорюють указ президента України Володимира Зеленського, яким він призначив колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі главою Виконавчого комітету реформ.