RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Цирк триває: українці бурхливо обговорюють призначення Саакашвілі на високий пост

У мережі активно обговорюють наказ президента України Володимира Зеленського, яким він призначив колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі главою Виконавчого комітету реформ.

Про це пишуть в соцмережах.

Про призначення Саакашвілі йдеться в Указі № 169/2020 "Питання Національної ради реформи і Виконавчого комітету реформ".

Цим же указом президент призначив Олександра Ольшанського заступником голови Виконавчого комітету реформ.

"Цирк продовжується, ще й цьому блазню сплачувати з податків доведеться", "Без реальних повноважень, але з реальною відповідальністю за хід реформ", "Ну хоч щось...для початку штрафувати за зарплату в конверті", "Слабовато. Могли б Папою Римським чи королевою матір'ю", "Побачимо, що з цього вийде, чекаємо на кращі зміни", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Офісі президента підтримали ідею призначення колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі на посаду віце-прем'єра з реформ і заявили, що ясність в цьому питанні з'явиться на початку травня.

Детальніше про проблеми з призначенням Саакашвілі в український уряд читайте в матеріалі "Апострофа": Круте піке Карлсона: що заважає Саакашвілі потрапити в Кабмін.