RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Будемо розробляти вакцину: Рабинович анонсував боротьбу з декомунізацією В'ятровича

Сьогодні при владі закріпилися зовсім "неможливі в минулому" люди, і це результат глобальної політичної афери.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович під час "Великого інтерв'ю з великим політиком" на телеканалі "112 Україна".

"Котрий рік поспіль влада раз у раз що займається декомунізацією. Мабуть, нічим більше займатися: мир в країні, економіка процвітає, люди безбідно живуть - залишилося тільки декомунізувати те, що ще не встигли попередні декомунізатори", - з іронією зауважив політик.

Вадим Рабинович вважає, що влада "неправильно займається декомунізацією", і дав пораду, як це треба робити.

"Я підкажу нашій влади. Перше: треба розібрати метро - воно побудоване давно, за радянської влади. Греблі, фабрики - їх теж треба розібрати по тій же причині. Далі - водопроводи, каналізації. Розберіть не тільки радянські пам'ятники, а й дома, в яких люди живуть, дороги, по яким вони їздять - це ж все пережитки радянського режиму! Якщо ж серйозно розібратися, то ні попередня, ні нинішня влада, яка оголосила себе переможцем, нічого не побудували - вони тільки й роблять, що займаються руйнуванням. і якщо так піде далі, то пустеля Сахара виявиться облаштованіше за України", - вважає співголова партії "Опозиційна платформа - За життя".

Окремо Вадим Рабинович зупинився на колишньому директорі Українського інституту національної пам'яті, а нині народному депутату Володимиру В'ятровичі.

"В'ятровича викликають на допит в ГБР і запитують, як він списав гроші на банкет Голодомору. Той відповідає: нічого не пам'ятаю. У мене питання: а як же ти, дорогенький, Інститутом пам'яті без пам'яті керував?! І так у всьому у нашій владі, так вони і "керують" - за принципом "тут пам'ятаю, тут не пам'ятаю". Як щось вкрасти - вони нічого не пам'ятають. Як тільки знищити - все пам'ятають", - констатував народний депутат.

Таке управління влади, як всередині країни, так і на зовнішньополітичній арені, веде до повного краху, впевнений парламентарій.

"На жаль, після глобальної політичної афери сталося так, що при владі в Україні закріпилися абсолютно неможливі в минулому люди - В'ятрович, Парубій, який заснував Соціал-національну партію України (СНПУ) і не приховував своїх фашистських поглядів, Таня Чорновіл ... Коли ж люди побачили справжнє обличчя правителів, які стали провідниками культури, ідей, коли люди зрозуміли, що це було масове божевілля, вони пішли на вибори і проголосували за зміну влади Порошенка. А ось щодо проникнення В'ятровича в нову владу ... Як так могло трапитися, що його бацили вразили її всю? Це, схоже, наш місцевий парадокс. Що ж, будемо розробляти вакцину проти цієї бацили", - підсумував Вадим Рабинович.