RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Сотні обіцянок і зустрічей: рік президентства Зеленського показали в цифрах, інфографіка

У середу, 20 травня, виповнюється рівно рік з дня інавгурації президента України Володимира Зеленського: за цей час він встиг підписати 790 указів і провести 163 зустрічі.

Велика прес-конференція Зеленського: онлайн трансляція і головні тези

Відповідну інфографіку підготувало видання "Слово і діло".

Також за рік Володимир Зеленський дав 329 обіцянок. У цю цифру не входять обіцянки з його передвиборної програми, оскільки вони були дані до інавгурації.

У Верховній раді президент зареєстрував 76 законопроектів і 17 постанов. Крім того, Зеленський підписав 193 закони і 790 указів, а також видав 853 розпорядження.

За рік Зеленський об'їздив усі області України, всього було 45 робочих поїздок. Найчастіше він був в Київській області - 7 візитів і на Донбасі (6 поїздок до Донецької області і 5 - в Луганську).

Активним був Зеленський і на міжнародній арені. За рік у нього було більше 300 контактів з представниками інших країн і міжнародних організацій. Зеленський зробив 19 офіційних візитів (зокрема, в Ватикан, Азербайджан, Литву, Латвію, Естонію, Німеччину, Францію, Польщу, Туреччину), провів 163 зустрічі та 72 телефонних розмови.

Також про обіцянки Зеленського читайте в матеріалі "Апострофа": Для красного слівця: скільки обіцянок виконав Зеленський за перший президентський рік.