RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Ідеологічному противнику Зеленського готують важливу посаду в уряді

Соратник Порошенка, екс-нардеп від БПП Іван Рибак має намір отримати посаду в уряді - заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на офіційну декларацію Рибака.

Іван Рибак відомий тим, що хоча останні 15 років займає виключно державні посади, він зарекомендував себе як один з найбагатших народних депутатів. Наприклад, як раніше повідомляли ЗМІ, Рибак міг собі дозволити годинник за 145 тисяч грн.

При цьому, згідно з розслідування bihus.info, Рибак отримував компенсацію від держави за проживання в столиці, хоча у нього є квартира, оформлена на батька, яку він "забув" вказати в декларації.

Своїм виборцям Рибак запам'ятався тим, що провалив істотну частину даних їм обіцянок.

В експертному середовищі, його називають відвертим "порохоботом", і натякають, що мільйони у чиновника з'явилися завдяки "хлібним" посадам, пов'язаним з екологічними дозволами і двом кар'єрам, які він приховує.

"Людина, яка активно працювала проти Зеленського і його команди на виборах, знаходиться в кроці від того, щоб отримати керівну посаду в його уряді. Схоже, прем'єр-міністр Денис Шмигаль робить ставку на кадри Порошенка, які далекі від політики президента Зеленського ідеологічно", - зазначають експерти в коментарі "Апострофу".