RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Показове гопництво: Михайло Подоляк висловився про звинувачення президента з боку Богдана

Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що публічні звинувачення президента Володимира Зеленського з боку екс-глави Офісу президента Андрія Богдана продиктовані образою і бажанням помститися за свої особисті невдачі.

Про це він написав у Facebook.

"Звичайна історія скривдженого невдахи. На цей раз у виконанні екса Богдана. Тобі несподівано дали відмінний шанс. Роби. Перебудовуй. Форматуй. Принеси користь президенту і країні. Але ти вирішив відразу всіх"послати", вважаючи, що тільки ти і є - Цар і Бог в одному флаконі", - зазначив радник.

На думку Подоляка, президент розповів про свої емоції щодо членів його команди, які не виправдали покладених на них надій, без претензій і звинувачень. При цьому, отримав неадекватну відповідь в публічній площині.

"Президентське інтерв'ю все одно добре. У відповідь же виливається класичне відро pr-бруду. Вдарити якомога болючіше, поржати, погрожувати. Богдан в одному абзаці довів всі істини відразу. І що він любить тільки себе. І що він так і не зрозумів , чому "вбив" майже рік нормального президентства нормальної команди. І чому управлінський механізм треба заново будувати. І що хамство відкриває тільки швидкі двері, а потім обов'язково "прилітає". Загалом, Богдан як Богдан. І все-таки: навіщо публічно виходити в прямі образи президента, не маючи за душею нічого, крім парочки барижних історій? Ах так, Богдан просто завжди вважав, що це він ... справжній президент ... чи був шанс у нього? З таким слабким внутрішнім світом і з таким прихованим нарцисизмом? Ні найменшого шансу. Ніколи", - написав Подоляк.

Раніше колишній глава Офісу президента Андрій Богдан відреагував на інтерв'ю з президентом Володимиром Зеленським, в якому він заявив, що мав намір призначити Богдана генеральним прокурором. Але його плани змінилися, коли він побачив, як "влада його з'їдає" і президент змушений був його звільнити. Тепер вони і зовсім не спілкуються.