RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Зеленський переходить на особливий режим роботи: що це значить

Президента України Володимира Зеленського вирішили перевести на особливий режим роботи у зв'язку з виявленням коронавірусу у його дружини Олени Зеленської.

Про це повідомляє Офіс президента на Facebook-сторінці.

"Президент України Володимир Зеленський переходить на особливий режим роботи у зв'язку з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Згідно з Конституцією, Президент не може нікому делегувати свої повноваження. Стан здоров'я Володимира Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов'язки. Голові держави зробили тест на коронавірус. Він дав негативний результат", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, особливий режим передбачає обмеження кола фізичного спілкування, перенесення нарад в онлайн режим.

"Очні зустрічі, які передбачають особисте спілкування з головою держави, на найближчі дні виключаються. Так само виключається участь в масових заходах, скасовуються робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими президент спілкується особисто, звужується до охорони і найближчих помічників", - додають у відомстві.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережі користувачі активно обговорюють позитивний тест на коронавірус Олени Зеленської.