RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Секретні матеріали": Ірина Верещук "пів Рави продала"

Кандидатом на посаду мера Києва від партії "Слуга народу" на чергових виборах до місцевих рад, які призначені на 25 жовтня, стала Ірина Верещук: у програмі "Секретні матеріали" з'ясовували, хто така Ірина Верещук і чим вона прославилася.

Ірина Верещук розпочала свій шлях в політику на посаді мера міста Рава-Руська Львівської області. Однак у опитаних "Секретними матеріалами" колишніх колег керівниці міста дивна реакція.

"Я краще промовчу", - говорить, наприклад, один з депутатів міської ради.

Нинішній міський голова Рави-Руської Микола Зінько очолив місто відразу після Ірини Верещук.

"Місто було не в кращому стані", - зазначає він.

За даними авторів "Секретних матеріалів", Верещук не дочекалася закінчення своєї каденції і пішла з посади за три місяці до чергових виборів, а причиною такого рішення нібито став земельний скандал.

"Стався великий скандал, йшлося про майже 400 земельних ділянок. І документацію розробляв родич Ірини Верещук за суму, яка була вищою за ринкову", - пояснив Зінько.

Місцеві жителі, опитані авторами програми, не приховують свого розчарування щодо Верещук.

"Навіть не хочу згадувати. Вона пів Рави продала", "Доброго про Верещук не пам'ятаємо", "Я б киянам не радила цього робити. Нехай вони прийдуть до тями і добре подумають", - розповіли "Секретним матеріалам" місцеві жителі Рави-Руської.

Як повідомляв "Апостроф", Верховна Рада призначила чергові місцеві вибори в Україні на 25 жовтня .