RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Перший його не хотів, другий його боїться": Рабинович розповів про ставлення до миру на Донбасі Порошенка і Зеленського

При владі президента України Володимира Зеленського миру на Донбасі не буде, і новий можливий спецпредставник США не вплине на його встановлення.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович в інтерв'ю NewsOne.

"Я не думаю, що якийсь спецпредставник США вплине на встановлення миру на Донбасі. Скажу простіше: до глибокого мого жалю, при владі Зеленського миру на Донбасі не буде! Це найстрашніше велике розчарування! Надій немає і немає ілюзій!" - зазначив політик.

Проте, продовжив він, "ми зобов'язані йти до миру, ми зобов'язані його домагатися - ніяких тупиків на цьому шляху бути не повинно".

Вадим Рабинович нагадав, що "мирний план, запропонований партією "Опозиційна платформа - За життя" і презентований главою політради і головою стратегічної ради партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком в Парижі, в Берліні і в Москві, - це єдиний план, який є на сьогоднішній день, і всі це розуміють".

"Але мир Зеленському не потрібен точно так же, як він не потрібен був і Порошенку. Один не хотів, а інший боїться миру! Але скажу одне: хочуть вони того чи не хочуть, але мир буде вже після них...", - резюмував Вадим Рабинович.