RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Харкові провели репетицію похорону Кернеса: фото, відео і всі подробиці

У Харкові у середу, 23 грудня, відбудеться похорон міського голови Геннадія Кернеса. З цієї нагоди в місті вже провели репетицію траурної церемонії за участі курсантів Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Про це повідомляє "Суспільне Харків".

22 грудня біля театру опери та балету, де проходитиме церемонія прощання, провели репетицію за участі близько 30 курсантів Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба.

На будівлі вже вивісили прапори України з чорними стрічками та розмістили відгороджувальні смужки задля уникнення утворення натовпу.

Як відомо, церемонія прощання з Геннадієм Кернесом пройде в Харківському театрі опери і балету після ранкового відспівування покійного у Благовіщенському соборі. Вона триватиме з 9:00 до 13:00. Похорон заплановано на 13:30 на 2-му міському кладовищі (вулиця Пушкінська).

Мера Харкова поховають поруч із Алеєю загиблих воїнів часів Другої світової війни, там вже почали копати могилу.

Як повідомляв "Апостроф", за розпорядженням Харківської міської ради в середу, 23 грудня, в місті буде оголошено траур у зв'язку з похоронами міського голови Геннадія Кернеса.