RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Буде ефективним прем’єром з якісною програмою дій": експерт про кандидатуру Тимошенко на посаду прем'єра

Зараз в Україні зростає суспільний запит на "сильну руку". І єдиний політик, здатний реалізувати цей запит, тобто стабілізувати й виправити ситуацію в державі, – це Юлія Тимошенко. Це підтверджують і останні рейтинги "Батьківщини".

Таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо.TV" висловив політичний експерт Тарас Загородній, пише РБК-Україна.

Він звернув увагу на соціологію групи "Рейтинг", яка засвідчила стабільне зростання рейтингів "Батьківщини" Тимошенко, в той час як позиції решти провідних політсил залишилися незмінними або втратили.

"Зараз усі розуміють, що нам потрібні прораховані жорсткі рішення з боку керівництва Уряду. Юлія Тимошенко як висококласний антикризовий менеджер зможе стабілізувати ситуацію в Україні. Нікого не здивує, якщо одразу після призначення, вона наступного ж дня оголосить нараду, покличе всіх міністрів, РНБО, Коболєва – всі знатимуть, що їм робити, вона ні з ким панькатися не буде", – переконаний експерт.

За його словами, програма Тимошенко "Новий курс", яку вона готувала як програмний документ майбутнього президента, чітко лягає в основу прем’єрської програми й може стати якісною "дорожньою картою" наступного уряду.

"Тимошенко має стабільне електоральне ядро й чітку ідеологію. Згадати хоча б ФОПів, які були відданими прихильниками слуг народу, але зараз, через необдумані рішення монобільшості, підтримують команду Тимошенко і вдячні їй за відстоювання своїх інтересів", – підсумував експерт.