RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Якщо Зеленський не виконує своїх обіцянок, то йому пора йти - Вадим Рабинович

Президент України Володимир Зеленський за півтора року не виконав жодної своєї обіцянки, отже, йому пора йти з посади.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович в ефірі телеканалу "112 Україна".

Політик нагадав заяву президента України на початку його каденції.

"Тоді Зеленський заявляв, що якщо за рік він не встановить мир на Донбасі, то піде. Так, може, час прийшов?.. Далі - як бути з "планом Б", про наявність якого ви, пане президенте, говорили? По- моєму, все це суцільна методична брехня, тому що жодну з ваших обіцянок ви не виконуєте", - зауважив Вадим Рабинович.

Тому, вважає він, єдине, що сьогодні може врятувати країну - прийняття Верховною Радою законопроекту про посилення відповідальності за невиконання політиками передвиборчих обіцянок аж до кримінального покарання.

"Наші політики своїм язиком вже і заводи з фабриками побудували, і космічний простір з Великим театром підкорили. На ділі ж все далеко не так - все знищено, економіка добивається, державні інститути руйнуються", - звернув увагу парламентарій.

Більш того, він не виключає, що найближчим часом влада може порушувати кримінальні справи на деяких з чиновників.

"Якщо новообрані голови міст будуть самостійно закуповувати російську вакцину від коронавірусу, то, думаю, через кілька днів на них почнуть порушувати кримінальні справи. Тому що ця влада нічого іншого просто не вміє! Навіть за те, що ми з Віктором Медведчуком їздили в Москву на переговори з представниками партії "Єдина Росія" щодо встановлення миру на Донбасі, було відкрито дві кримінальні справи і призначені якісь лінгвістичні експертизи. "Слуги" же нічого не роблять - тільки крадуть і полюють на опозиціонерів, які бажають миру своїй країні", - зауважив народний депутат.

Українське суспільство починає одужувати, і це показують соцопитування, заявив політик, подякувавши українцям за підтримку партії "Опозиційна платформа - За життя".

"Я всім вдячний за те, що ви, дорогі українці, з нами повірили в світле майбутнє нашої країни. Ми переможемо!" - резюмував Вадим Рабинович.