RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Офісі президента висловилися з приводу скандалу навколо Харківських угод

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк нагадав, що під час підготовки та ратифікації Харківських угод 2010 року, обставини яких на засіданні Ради нацбезпеки і оборони було доручено перевірити СБУ, в міністерстві закордонних справ працювали троє нинішніх соратників Петра Порошенка - Костянтин Єлісєєв, Валерій Чалий і Павло Клімкін.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

У своєму пості радник глави ОПУ Єрмака нагадав, що як тільки з'явилося рішення РНБО, в соцмережах прихильники Петра Порошенка, яких він називає гундосими "експертами ПО" почали згадувати про нинішнього першого заступника секретаря РНБО Руслана Демченко, "який тоді в МЗС нібито і готував ці угоди ".

"Залишу далеко за дужками той факт, що Демченко по функціоналу відповідав в МЗС зовсім за інші напрямки. Але скромно зауважу, що саме в той самий час - у квітні 2010 року - в статусі заступників міністра закордонних справ працювали відразу три ... махрових жлобенята, що вважаються нині стовпами агресивного медіа / колективу Порошенко - Єлісєєв, Клімкін, Чалий. Ще раз по складах для бездоганно обдарованих - саме ця "велика трійка" в січні-квітні 2010 року, коли оперативно і розроблявся "васалітет для України" домінувала в МЗС. З усіма наслідками, що випливають..." - стверджує Михайло Подоляк.

Раніше "Апостроф" нагадував, в чому полягав сенс підписаних з Росією домовленостей в Харкові і опублікував повний список тих, хто підтримав це рішення в Раді.