RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Радниця президента Страхова розкритикувала Зеленського через записи Барабаш - експерт

Радниця президента Вікторія Страхова опинилася в епіцентрі скандалу після того, як вступила в конфлікт з оточенням Міхеїла Саакашвілі та публічно розкритикувала президента. Про це повідомляє директор Інституту соціально-політичного проєктування "Діалог" Андрій Миселюк.

Страхова постійно критикує Зеленського і негативно відгукується про Саакашвілі - як в приватних розмовах, так і в публічних заявах.

"Зокрема, Страхова називає Саакашвілі "гастролером". А також вкрай негативно відгукується про членів його команди. Каже, що Маша Барабаш - просто "гаманець" Міхо, мовляв, сидить у нього на касі. А Ліза Ясько, за її словами, - некваліфікована (насправді там набагато різкіші формулювання) і все, чого домагається, - виключно завдяки зв'язку з Саакашвілі", - перераховує Миселюк.

Також політолог звернув увагу на конфлікт, який розгорівся між Страховою та представниками команди Саакашвілі. Він виник на ґрунті записів, на яких Страхова негативно відгукується про президента або нібито навіть "посилає" його.

"До речі, раніше ЗМІ вже писали, що Вікторія Страхова звинуватила Володимира Зеленського і Міхо Саакашвілі в лобіюванні великих торгових мереж на шкоду малому і середньому бізнесу. Тому зараз бачимо вже черговий скандал, який розгортається всередині команди Зеленського. Схоже, що Офіс президента втрачає контроль над ситуацією у владних кабінетах", - констатує Миселюк.