RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Рада розгляне питання відставки скандального міністра

У п'ятницю, 14 травня, до Верховної Ради України надійшло подання від прем'єр-міністра Дениса Шмигаль щодо відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова, про усунення з посади якого нещодавно заявив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура.

Про це повідомила прес-секретар голови ВР Ольга Туній на своїй Facebook-сторінці.

"Офіційно повідомляю, що до Верховної Ради України надійшло подання Прем'єр-міністра України про відставку Міністра охорони здоров'я Максима Степанова", - сказано в повідомленні.

Раніше народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура заявив, що в понеділок, 17 травня, на засіданні фракції "Слуга народу" розглянуть питання відставки глави МОЗ Максима Степанова. Також є претензії до міністра юстиції Дениса Малюськи і міністра фінансів Сергія Марченка.

Тим часом міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив, що не писав заяву про відставку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко і міністр інфраструктури Владислав Криклій подали у відставку.