RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В "Укроборонпрому" відбулися серйозні зміни: Зеленський поміняв склад наглядової ради

Президент України Володимир Зеленський припинив повноваження голови наглядової ради державного концерну "Укроборонпром" Володимира Горбуліна.

Відповідний указ глави держави опубліковано в п'ятницю, 21 травня, на офіційному сайті президента України.

"Припинити повноваження члена Наглядової ради Державного концерну Укроборонпром В.Горбуліна", - сказано в тексті документа.

Обгрунтуванням цього кадрового рішення вказана стаття 5 закону про особливості управління об'єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі.

У той же час президент Зеленський призначив до складу наглядової ради нових членів, серед яких - екс-міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України, позаштатний радник глави Офісу президента Тимофій Милованов.

Також до складу наглядової ради Укроборонпрому увійшли директор ТОВ "Дніпро Спецтех" Олександр Носов і генеральний директор заводу "Запоріжсталь" Ростислав Шурма.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні також введено в дію санкції РНБО щодо 674 фізичних осіб, більшість з яких були названі президентом України Володимиром Зеленським "злодіями в законі" і кримінальними "авторитетами".