RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Деркач з 30 депутатами поновили міжфракційне об'єднання "Заборонено забороняти"

Народний депутат Андрій Деркач відновив міжфракційне депутатське об'єднання "Заборонено забороняти", метою якого є захист конституційних прав і боротьба проти політичних репресій.

Про це повідомляє його телеграм-канал.

"З колегами поновили міжфракційне об'єднання "На захист порушених конституційних прав громадян та проти політичних репресій "Заборонено забороняти" (Forbidden To Forbid). Якось занадто багато назбиралося останнім часом заборон в Україні", – написав Деркач.

За словами народного депутата, влада Зеленського давно не цурається методів попередників у боротьбі за бізнес та контроль медіа. Більш того – вона творчо розвинула та поглибила наявні підходи.

"Закриття ЗМІ та переслідування журналістів, блокування протестів, переслідування політичних опонентів і зачистка опозиції, використання правоохоронців у політичній боротьбі, порушення виборчих прав вимушених переселенців, дискримінація за релігійною ознакою, позасудові розправи з неугодними, порушення права на свободу слова і свободу думки. Ось тільки попередній перелік порушень або, точніше, злочинів проти українців "нової" влади", – повідомив нардеп.

Деркач зазначив, що до об'єднання увійшло 30 представників різних фракцій і депутатських груп. "Заборонено забороняти" (Forbidden to Forbid), використовуючи всі доступні законні методи, буде боротися за поновлення конституційних прав громадян України.