RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Шмигаль в Трускавці розповів "слугам", чим займеться Кабмін

1-2 жовтня фракція партії "Слуга народу" проводить виїзне засідання в Трускавці. В ході цього засідання прем'єр-міністр України Денис Шмигаль презентував оновлену урядову програму діяльності.

Про це повідомили на офіційному урядовому порталі.

Шмигаль наголосив, що в цю програму увійшли спільні напрацювання, як членів уряду, так і народних обранців із Верховної Ради і співробітників Офісу президента.

"Документ включає кращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів: громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань і більше 2000 заходів", - підкреслив глава уряду.

Одними з ключових цілей програми, за словами Шмигаль, є забезпечення належного се рвіса для громадян, прогнозовані джерела фінансування, досягнення якісних результатів і належний контроль над виконанням всіх поставлених завдань.

Також Денис Шмигаль додав, що підхід до реалізації урядової Програми буде дещо змінено. У ньому будуть передбачати якісне наповнення документа завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу і громадськості, а також використання ІТ-інструментів, необхідних для ефективного її виконання.

"В ІТ-інструмент вже внесені всі завдання, які стоять перед Кабінетом Міністрів і міністерствами, сотні показників і таймлайн, які дозволять в режимі реального часу розуміти, як досягаються результати", - уточнив прем'єр.

Раніше ми також повідомляли про те, як "Слуга народу" відзначився в Трускавці хамським відповіддю журналістці.