RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Відзначив ювілей, як президент: подробиці святкування дня народження Єрмака

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак відзначив свій ювілейний день народження як справжній президент - у державній резиденції "Синьогора", куди він вирушив на державному вертольоті.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста УП Михайла Ткача.

Як виявилося, президент Володимир Зеленський та ОПУ святкував день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставки людей до резиденції у Карпатах.

За даними видання, Зеленський і Єрмак у п'ятницю, 19 листопада, вдень залишили Банкову до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати на держрезиденцію глави держави "Синьогора", де у неділю, 21-го, Єрмак мав відзначити ювілей.

Дивіться: Дайте фото Єрмака з батьками, шубою та олів'є: мережу підірвала відповідь Банкової на розслідування журналістів

Також стало відомо, що вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прибув чартерний літак з групи "Приват" бізнесмена Ігоря Коломойського, і майже одразу повернувся до столиці.

Журналісти знайшли докази, що близько 10 ранку 21 листопада Зеленський і Єрмак з'являються на Інститутській у Києві, де вшановують Героїв Небесної Сотні, о 12 президент нагороджує воїнів, а вже о 13-й вертоліт ДСНС злітає з бази у Козині і за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську.

Читайте: День народження Єрмака у президентському палаці в Карпатах: гелікоптери ДСНС та ЗСУ використовували як таксі

За джерелами УП, серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Андрій Татаров та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

За підрахунками журналістів, Зеленський та Єрмак під час такої гострої внутрішньої та зовнішньої ситуації літали у гори "на дачу" на чотири дні - з п'ятниці, 19-го, по понеділок, 22 листопада.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що 21 листопада, коли Єрмак відзначав ювілей, активісти на Майдані Незалежності у Києві розтягнули величезний банер з обличчями президента Володимира Зеленського та керівника його Офісу. На банері було написано: "Їхня брехня принижує".