RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нардепа, який погорів на великому хабарі, оголосили в розшук: що відомо

Народний депутат від "Слуги народу" Сергій Кузьміних після отримання підозри потрапив у розшук. Таке рішення оголосило Національне антикорупційне бюро України.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на офіційний сайт НАБУ.

3 лютого, у четвер, НАБУ оголосило в розшук нардепа "через систематичну неявку підозрюваного на виклики правоохоронних органів, відсутність його за місцем проживання, переховування від детективів НАБУ".

Сергія Кузьміних викрили "на гарячому" на одержанні 558 тис. грн неправомірної вигоди 28 січня цього року. У понеділок, 31 січня, Генеральний прокурор підписав повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 369-2 КК України народному депутату Кузьміних.

"Захисник нардепа повідомила по телефону слідству, що наразі депутат знаходиться у закладі охорони здоров’я та на виклик не прибуде. Однак, ані сам нардеп, ані його захисник відмовляють повідомити слідство про заклад охорони здоров'я, в якому начебто перебуває підозрюваний", - стверджують у НАБУ.

Це стало підставою для оголошення "Слуги народу" в розшук.

Раніше "Апостроф" писав про народного депутата "Слуги народу" Олександра Трухіного, що влаштував ДТП із жертвами в нетверезому стані й тепер готовий піти з посади на вимогу партії.