RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Для мене Путін – ніхто: Зеленський у жорстокій формі відмовився від переговорів з Росією

Президент України Володимир Зеленський не зацікавлений в особистих переговорах з російським диктатором Путіним, оскільки не розуміє, хто насправді ухвалює рішення у країні-терористці РФ.

Про це він заявив в інтерв'ю Sky News.

За словами Зеленського, для нього Путін - це ніхто. До такого ставлення призвело повномасштабне вторгнення російських окупаційних військ в Україну.

Читайте також: "Я не впевнений, що Путін ще живий": що сказав Зеленський на форумі у Давосі

"Мені це не цікаво. Не цікаво зустрічатися, не цікаво говорити... Я дійсно не розумію, хто ухвалює рішення в Росії", - сказав президент України, відповідаючи на запитання журналіста, чи допоможе закінчити війну зустріч з Путіним.

Також Зеленський наголосив, що постійні ракетні обстріли України з боку російських окупантів свідчать про лицемірство Кремля, коли той заявляє про можливість переговорів.

"Я просто хочу, щоб вони (росіяни – ред.) якнайшвидше припинили війну і якнайшвидше покинули нашу країну", - додав він, зазначаючи, що за таких умов відбудеться припинення війни.

В українського президента запитали ще й те, чи не пізно вже вести переговори з Кремлем, на що Зеленський відповів: "Після повномасштабного вторгнення для мене (Путін) - ніхто".

Раніше "Апостроф" повідомляв, чи має країна-агресорка Росія ресурси на тривалу війну.